Un bistrițean care a dispărut sâmbătă dimineața de la domiciliu, este căutat de familie și polițiști. Bărbatul a fost dat în căutare națională.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani este căutat de polițiști, fiind dispărut din data de 22 mai, de la domiciliul din municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi SNUAU 112, pentru a anunţa imediat Poliţia! 

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 22 mai, în jurul orei 10:00, BUNGĂRDEAN FLORIN, în vârstă de 64 ani, a părăsit voluntar domiciliul și nu mai este de găsit. 

Semnalmente: înălțime 160 cm, 58 kg, ochi căprui, păr șaten. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare neagră, încălțăminte sport de culoare albastru deschis, geacă de culoare neagră cu inscripții albe și o bască de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau patrule de poliție, ori să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

În vederea localizării și depistării bărbatului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus căutarea la nivel național a acestuia și efectuează activități în acest sens.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here