Bistrițean care fura din taximetre, reținut pentru 24 de ore! Acum riscă să fie arestat preventiv

230

Un bistrițean în vârstă de 25 de ani este cercetat de polițiști pentru comiterea mai multor furturi din taxiuri, prejudiciul ridicându-se la la peste 9.000 lei. Acesta a fost reținut de procurori pentru 24 de ore și va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 13 mai a.c., în urma unor măsuri și acțiuni desfășurate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificat şi prins un tânăr, de 25 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea mai multor furturi din autovehicule.

În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în perioada 4 aprilie – 8 mai a.c., persoana în cauză ar fi sustras bani și bunuri, din 18 taximetre, de pe raza municipiului Bistrița. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 9.200 de lei.

Faţă de persoana bănuită s-a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 ore şi urmează a fi prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă„, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

Activităţile desfăşurate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier, Secţiei 1, Secţiei 2, Serviciului Investigaţii Criminale, Serviciului Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Acţiuni Speciale, Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, precum și al jandarmilor și Poliţiei Locale Bistriţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here