Bistrița – ONG Fest. Târgul ONG-urilor bistrițene/ Vezi în ce perioadă va avea loc

149

Asociația “Armonia” Bistrița împreună cu Grupul de inițiativă “Euroscola” de la Colegiul Național “Liviu Rebreanu” Bistrița, își propun să organizeze în zilele de 22 – 23 septembrie 2017, “Bistrița – ONG Fest. Târgul ONG-urilor bistrițene”, valorificând pentru activitatea expozițională spațiul oferit de porticurile Ansamblului Sugălete (complex format din 13 clădiri datând din secolele XV-XVI, unele dintre cele mai tipice construcții renascentiste din Transilvania, având cel mai lung șir de imobile medievale cu arcade la parter din România) ca simbol de exprimare civică a comunității bistrițene din trecut și prezent.

 

Participanți la “Bistrița – ONG Fest” pot fi asociații, fundații, grupuri civice neînregistrate, cu sediul în județul Bistrița – Năsăud și în regiunile învecinate, organizații autonome (conducerea, organizarea și administrarea nu se află sub influența directă a unei autorități publice) și independente politic (conducerea, organizarea și administrarea acestora nu se află sub influența unui partid politic).

Formularul de înscriere poate fi găsit pe https://goo.gl/forms/9oIM5QtuWS7yYH7s1

Nu se percepe taxă de participare la expoziție, fiecare organizație își va suporta cheltuielile de participare și realizarea standului propriu/formei de expunere în spațiul convenit în prealabil cu organizatorii. Organizațiile partenere vor conveni asupra modului de acoperire a cheltuielilor minimale de organizare.

 

Aspecte organizatorice, programul activităților, obligațiile participanților și detalii tehnice:
Fiecare organizație participantă își va realiza standul propriu/forma de expunere în spațiul convenit în prealabil cu organizatorii și de asemenea își va asigura paza spațiului pentru expunere, precum și a dotărilor aferente acestuia pe toată durata evenimentului.

 

Vineri, 22 septembrie 2017, ora 16.00, Deschiderea evenimentului
Sâmbătă, 23 septembrie 2017, sub porticurile Ansamblului Sugălete
– 8.00 – 10.00 – Organizarea spaţiului de expunere şi a dotărilor aferente
– 10.00 – 15.00 – Desfășurarea activității expoziționale “Bistrița – ONG Fest. Târgul ONG-urilor bistrițene”.
Detaliile tehnice și programul manifestării va fi definitivat de comun accord cu participanții.
Data limită de înscriere: vineri 15 septembrie 2017, ora 16.00
Informații suplimentare: telefon 0745 375134, E- mail: armonia.bistrita@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here