Bistrița-Năsăud înregistrează cel de-al 6-lea deces. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 83 de ani, care prezenta comorbidități și a fost internat la Spitalul Județean Bistrița.

Potrivit informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, bărbatul de 83 de ani a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Bistrița pe data de 31.03.2020. I s-au recoltat probe pentru CoVid-19 în aceeași zi, confirmarea venind pe data de 1.04.2020.

Bărbatul a decedat luni, 6.04.2020, și prezenta comorbidități: diabet zaharat tip II,  HTA, cardiopatie ischemică – protezată stent coronarian, arteriopatie obliterantă membre inferioare cu by pass femuro-popliteu.

1 COMENTARIU

  1. In data de 11 qprilie 2020 spre 12 a decedat o femeie de 56 de ani motivul fiind un infarct la Spitalul judetean de urgenta Bistrita .Stau si ma intreb cum a fost posibil sa nu fie transportata la Cluj sau la Mures cu aceea criza grava de inima ,Ba mai mult in data de 11 aprilie in aceiasi zi a fost vazuta de un medic de la cenrtu de sanatate din cartierul Subcetate.Oare chiar nimeni nu si-a dat seama ca nu toata lumea are coronavirus.Sa ajuns pana acolo intucat esti lasat sa mori ca ai coronavirus.Este adevarat ca qvem aceasta pandemie dar tot adevarat este ca nu toti medicii dintr-un spital lucreaza cu pacienti cu acest virus.Pacat ca ne legan de acest virus ucigas si lasam oamenii sa moara de alte bolii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here