Bistriţa-Năsăud are cinci elevi de nota zece la Bacalaureat! Promovabilitate peste medie naţională

322

Cinci elevi din judeţul Bistriţa-Năsăud au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat din acest an. Rata de promovare este peste media națională.

 

În urmă cu puţin timp Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele pe care absolvenţii de liceu le-au obţinut la examenul de Bacalaureat. În Bistrița-Năsăud, cinci candidați au reșit să obțină note de 10 pe linie.

Cei care au reuşit această performanţă sunt: Albu Maria şi Bugnariu Ana Maria,  ambele absolvente ale Liceului „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului; Mureşan Eliza Adela, absolventă a Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Beclean; Scurtu Andrada de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”- Bistriţa şi Coman Corina Mirela, absolventă a Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa.

Performanţele absolvenţilor de anul acesta din judeţul Bistriţa- Năsăud au crescut spre deosebire de anul trecut, când niciun elev nu a obţinut media 10.

Potrivit Inspectoratului Școlar Judeţean Bistriţa-Năsăud (ISJ BN), în sesiunea iunie- iulie, din cei 2.116 candidaţi prezenţi, au promovat 1.345, adică 69,22% , peste media naţională de 67, 56%.

Rezultatele AICI:

ISJBN a precizat că eventualele contestații se pot depune în cursul zilei de azi, 4 iulie, în intervalul orar 12,00-16,00.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 9 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here