Declarația unică se depune până în 16 iulie 2018

100

Luni, 16 iulie 2018, este ultima zi de depunere a declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale. Declarația se poate completa și depune la sediul primăriilor din județul Bistrița- Năsăud, dar și on-line prin intermediul Spaţiului Privat Virtual. 

 

”Contribuabilii care au domiciliul într-o localitate în care nu există o unitate teritorială a A.N.A.F vor beneficia de îndrumare şi asistenţă privind completarea, depunerea şi/sau transmiterea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, de la funcţionarii din cadrul primăriilor în colaborare cu inspectorii desemnaţi din cadrul AJFP Bistriţa-Năsăud”, potrivit Administrației Județene a Finanțelor Publice Bistrița- Năsăud, Biroul Asistență pentru Contribuabili.

Avantajul pentru depunerea on-line a declaraţiei unice până la data de 16 iulie 2018, constă în faptul că se acordă o reducere de 5 % din impozitul pe venit plătit integral până la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligaţii fiscale anuale pentru anul 2018. Formularul poate fi accesat pe portalul ANAF în secţiunea ”Spațiul Privat Virtual”, rubrica ”Descărcare declaraţii”.

Accesarea serviciului „Spaţiul privat virtual” se face de pe pagina principală a portalului ANAF www.anaf.ro, la secţiunea „Servicii Online-Serviciul înregistrare/înrolare persoane fizice şi juridice Spaţiul Privat Virtual”.

Instrucţiunile pentru înregistrare/înrolare persoane fizice şi juridice în Spaţiul Privat Virtual sunt publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală www.anaf.ro, accesând următorul link:

 https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice/!ut/p/a1/

hY9PC4JAFMQ_

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud invită contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice să se înroleze în cadrul serviciului „Spaţiu Privat Virtual” pentru a putea beneficia de avantajele comunicării on–line cu administraţia fiscală.

Pentru orice problemă întâmpinată contribuabilii pot solicita sprijinul specialiştilor din cadrul A.J.F.P. Bistriţa-Năsăud.

 

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița- Năsăud, Biroul Asistență pentru Contribuabili atenționează asupra faptului că trebuie folosit ca browser Internet Explorer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here