“BioChimie Volumul I“-se lansează la Bistrița!

1253

La Casa de Cultură a Sindicatelor, în data de 24 octombrie de la ora 21.00, are loc lansarea albumului “BioChimie Volumul I“.
Evenimentul este organizat de SOHO Events, iar invitat special este Killa Fonic.

Seara o va deschide trupa Doidec, iar de after party Madliquid.

Chimie, unul dintre cei mai apreciați rapperi din România, se pregătește să lanseze pe data de 14 Octombrie 2015 al patrulea album solo și al șaptelea album din cariera sa.

BioChimie Volumul I“, este numele albumului și incă din nume ne dăm seama de complexitatea acestui proiect, prin urmare, proiectul “BioChimie” se va întinde pe o trilogie, primul album din această serie urmând să fie lansat pe data de 14 Octombrie 2015 pe canalul de Youtube al lui Chimie.

Artistul încearcă prin acest material o apropiere față de public, față de oameni, abordând subiecte universale, în care se regăsește mare parte din populație, prin urmare și cele 3 piese lansate de Chimie și anume “Cascada”, Imigranții 2: Diaspora și Pui de om feat. Killa Fonic, abordează subiecte ce transpun sentimentele și trăirile oamenilor.

Complexitatea albumului, se poate observa și în structura acestuia, materialul conține 11 track-uri, dintre care 8 sunt piese, albumul fiind înregistrat integral în studioul “Seek Music”, fiind mixat și masterizat de către Lu-k Beats.

Chimie a lucrat pentru acest album alături de Killa Fonic, Deliric, DOC, Super ED, Simion Bogdan Mihai, Polly, iar pentru producții, îi enumerăm pe Subsemnatu, Lu-k, Dash, George Borza, Dj Vasile, Infinite Music, Jurjak, Marian Parjol și Dj Al*Bu.

Albumul “BioChimie Volumul I“, este primul album ce se va lansa sub viitorul label “Noul Cișmigiu”.

“BioChimie Volumul I“, beneficiază și de un turneu de lansare, care începe pe data de 16 Octombrie în Craiova și se continuă cu data de 17 Octombrie în Buzău, datele urmând să fie urcate în forma finală în cel mai scurt timp, turneul urmând să se finalizeze în anul 2016.

Componența concertelor este una nouă, Chimie având 3 invitați constanți alături de el în turneu și anume Killa Fonic, membru Satra Benz, dar și pe MMC, astfel se asigură un show fluent și fluid, atât Killa Fonic, cât și MMC având colaborări cu Chimie, fiind astfel un show plin de energie, vitalitate, ceva “special”.
Surprizele nu se opresc aici, în anumite concerte, vor exista reprezenații de battle mc, bboy, dar și concerte susținute alături de live band, pentru București, data stabilită este de 15 Noiembrie în Club Colecti.

În prezent, MadLiquid este foarte activ în circuitul dj-ilor din țară, participand la turneele de promovare a festivalului Electric Castle în Cluj, București, Iași și Timișoara, evenimente care reunesc peste 1500 de persoane. De altfel, găzduiește petrecerile de promovare pentru propriul său crew, Electronic Hunt, prin turnee în țară de Sărbători și evenimente locale precum Bassline Business, Bass Monsters sau After Work.

12141037_434364180088844_8402801385678229884_o

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here