Un bărbat din localitatea bistrițeană Ilva Mică, care circula cu bicicleta pe DN 17D, și-a pierdut viața, sâmbătă seara, după ce a fost lovit de un autovehicul. Autorul accidentului a fugit de la locul faptei. 

În această seară, a fost sesizat prin 112 faptul că, în localitatea Ilva Mică, o persoană este căzută pe marginea drumului național 17D, în stare de inconștiență.

La locul incidentului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, care au găsit victima in stop cardiorespirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare, din nefericire fără succes,  astfel ca s-a declarat decesul la fața locului.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii de la Rutieră, a rezultat faptul că persoana în cauză ar fi fost victima unui accident rutier și, în timp ce s-ar fi deplasat cu bicicleta, ar fi fost lovită de un autovehicul, care a părăsit locul accidentului.

Polițiștii au identificat victima în persoana unui bărbat de 52 de ani, din Ilva Mică care, din păcate, a decedat.

O echipă formată din polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Orașului Sângeorz-Băi și criminaliști efectuează cercetări și măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere a conducătorului auto implicat.

FOTO ARHIVĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here