Sursa foto: Pixabay

Potrivit index.hu, benzinăriile MOL au introdus o limită la vânzările de carburanți de maxim 50 de litri pe zi la prețul plafonat, iar carburantul cumpărat în canistre va fi plătit la prețul pieței și nu la cel subvenționat, informează g4media.ro.

Aceste limitări nu se aplică pentru mașinile care sunt înmatriculate în Ungaria, care vor putea în continuare să cumpere combustibil fără nicio limită de volum.

„În cazul în care alimentarea unui autovehicul într-o canistră de combustibil și într-un recipient extern se efectuează în același timp într-o singură tranzacție, prețul pieței la stația de alimentare va fi aplicat pentru cantitatea totală de alimentare. Îi rugăm pe clienții noștri ca, în cazul în care doresc să alimenteze un rezervor extern în plus față de rezervorul de benzină al vehiculului lor, să facă acest lucru separat de alimentarea rezervorului de benzină, ca o tranzacție separată, după decontarea prețului de achiziție al alimentării rezervorului de benzină”, se arată pe site-ul benzinăriei MOL.

Reprezentanții benzinăriei au motivat decizia pe fondul informațiilor potrivit cărora Ungaria se va confrunta cu probleme serioase în lunile iulie și august privind aprovizionarea cu combustibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here