Inconştienţă dusă la maxim ! Femeile de Serviciu de la Spitalul de Pediatrie Argeş au primit dispoziţie să dezinfecteze saloanele şi, deşi aveau unde să mute copiii, i-au lasat în saloane în timp ce dădeau cu spray impotriva gândacilor.

 

Şapte beleluşi, de la nou-născuţi până la doi ani, s-au intoxicat cu gazul emanat de la soluţie. La scurt timp după acţiunea de igienizare, copiii au început să dea semne că nu mai pot respira, tuşeau şi li s-au umflat pleoapele, până când personalul medical şi-a dat seama că e ceva în neregulă cu ei. Unul dintre copii chiar s-a asfixiat, aşa că a trebuit să fie intubat ca să-şi revină. Starea micutilor e acum stabilă, simptomele au dispărut şi doar unul dintre ei, de un an şi trei luni, mai tuşeşte si prezintă secreţii puternice ale aparatului respirator. Părinţii s-au revoltat şi au anunţat ca vor să facă plângere la Ministerul Sănătăţii. Măsura luată a fost mutarea coiilor, iar Autoritatea de Sănătate Publică Argeş a demarat o anchetă ca să vadă cine a generat această situaţie.

 

Delia Hriţuleac

1 COMENTARIU

  1. W W W . B R I C I U R I . R O – ARTICOLE BARBATESTI DE BARBIERIT,MODELAT SI ARANJAT SI ARTICOLE DE PROFESIONALE DE FRIZERIE MADE IN GERMANY, SPECIAL CONCEPUTE PT BARBATI DEOARECE SE STIE… BARBATII AU PARUL Si UNGHIILE TARI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here