Băuți și drogați, doi tineri din Bistrița au avut chef de scandal! Jandarmii i-au potolit cu un dosar penal

239

Doi tineri din Bistrița s-au ales cu dosar penal, după ce, în noaptea de marți spre miercuri au făcut scandal într-o parcare din municipiu. În urma unei percheziții corporale, jandarmii au descoperit asupra celor doi, droguri.

Azi-noapte, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au fost solicitaţi să intervină într-o parcare din municipiu unde mai mulţi tineri tulburau liniştea publică prin producerea unor zgomote, larmă şi consum de băuturi alcoolice.

Imediat ce au ajuns la faţa locului, jandarmii au trecut la identificarea celor care au tulburat liniştea publică iar la controlul corporal preventiv au fost descoperite asupra celor doi tineri două plicuri ce conţineau: o substanţă maronie în formă de bilă, respectiv bucăţi de frunze dintr-o plantă, despre care persoanele declară că erau pentru consum propriu„, a precizat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud .

Jandarmii au întocmit pe numele celor doi tineri actele de sesizare pentru infracţiunea de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Actele care vor fi înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here