Un bărbat din Sângeorzu Nou a ajuns la spital, după ce, duminică seara, a fost agresat în propria gospodărie de doi tineri de pe Valea Bîrgăului. Aceștia au fost identificați de polițiști și acum sunt cercetați pentru lovire și violare de domiciliu.

Polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința au identificat, luni, doi tineri bănuiți ar fi bătut un bărbat din localitatea Sângeorzu Nou. Este vorba despre un bărbat de 27 de ani, din Bistrița-Bârgăului, respectiv un altul de 22 de ani din Tureac.

În fapt, la data de 27 octombrie 2019, a fost sesizat faptul că, în jurul orelor 19.40, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței unui bărbat de 40 de ani, din Sângeorzu Nou, pe care l-ar fi agresat, lovindu-l cu un obiect contondent”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma incidentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

1 COMENTARIU

  1. Politrucilor, MODIFICATI LEGEA ARMELOR SI MUNTIILOR SI LASATI LUMEA SA-SI POATA CUMPARA ARME DE FOC LETALE , sa se poata apara impotriva animalelor salbatice de prada si impotriva acestui gen de ” violatori de domicilii ” … , ca in America … iar procurorii sa nu cerceteze pe cei care ” se apara ” ci pe cei care au patruns fara drept intr-o astfel de locuinta ori proprietate , daca acestia vor fi ” impuscati ” si mai ” scapa ” .
    In America… nu te impusca nimeni, ca si aia-s ” dusi ” la Sfanta Biserica a Lui Dumnezeu … dar daca patrunde cineva pe proprietatea cuiva fara aprobare , este violent si ataca proprietarii, acestia din urma au dreptul sa-i impuste si cand merge politia ( si procurorii lui sesizarea din oficiu ) , nicidecum nu-i face dosar penal celui care se apara… pentru omucidere , sau uz de arma ilegal… CI-I FACE DOSAR PENAL CELUI CARE A PATRUS ILEGAL INTR-O PROPRIETATE , A ATACAT PROPRIETARII SI ASTFEL A FOST IMPUSCAT ( daca scapa sa nu crape ) .
    No aia-i democratie, ordine, disciplina si respectare a drepturilor si libertatilor cetatenesti !
    Si hotii, talharii si criminalii, ori toti „golanii ” … vor avea arme… dar VOR avea ceva ” greturi ” cand vor voi sa patrunda fara drept pe proprietatea cuiva anume ori sa-l atace in propria casa, ogada ori proprietate …
    DE FRICA CUI VA TEMETI POLITRUCILOR ? CAT A TREBUIT SA REVENITI PENTRU PAZNICII PADURILOR, FONDURILOR CINEGETICE SI ALE APELOR SI MEDIULUI … sa le dati inapoi dreptul la arma de foc letala , sa se apere si sa faca eficiente aceste ” sisteme de paza ” care dupa Revolutia asta de c*cat , ne-a distruc complet tzara si ne-a vandut-o la straini … facand ” patria ” hotilor, talharilor, criminalilor, MAFIOTILOR DE TOATE FELURILE si a traficantilor de arme, droguri si copii minori ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here