Bătrână găsită moartă în propria gospodărie, în Vermeș! Ce spune Poliția

378

O femeie în vârstă de 83 de ani a fost găsită decedată în curtea propriei gospodării, după o anexă. Aceasta a fost descoperită de un vecin. Se pare că femeia este decedată de câteva zile. Cadavrul era fără haine și devorat de câini. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Descoperire macabră într-o gospodărie din localitatea Vermeș din Bistrița-Năsăud. O femeie în vârstă de 83 de ani care locuia singură, a fost găsită moartă în curtea gospodăriei sale, după o anexă. Cel care a găsit-o este un vecin care își lăsase un hârleț în apropierea gardului care despărțește cele două proprietăți, unealtă de care omul avea nevoie pentru a-și scoate niște morcovi. Când și-a zărit vecina, bărbatul s-a înfiorat. Bătrâna era căzută cu fața în jos, era fără haine și devorată de câini. În plus, se pare că femeia prezenta și arsuri pe suprafața corpului.

Polițiștii au demarat o anchetă in rem pentru ucidere din culpă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul bătrânei.

Poliția a fost sesizată despre faptul că, în grădina unei locuințe de pe raza localității Vermeș a fost găsită o persoană decedată, care prezenta arsuri pe o supfrață mare a corpului. În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre o femeie de 83 de ani, din localitate. în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, agent principal Diana Pintea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here