O bătrânică din localitatea Nimigea de Jos a fost tâlhărită de un bărbat care ar fi trebuit să îi repare casa femeii. În schimb, acesta ar fi furat din locuinață suma de 36.000 de lei. Bărbatul a fost arestat pentru 30 zile.

Politiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Năsăud, au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că, persoane necunoscute au sustras din locuinţa unei femei, în vârsta de 79 ani, suma de 36.000 lei. În urma cercetărilor, a fost stabilit faptul că un bărbat care efectua lucrări de reparaţii la imobilul persoanei vătămate, împreună cu alte 3 persoane, profitând un moment de lipsa femeii din locuinţă, i-a sustras suma de 36.000 lei”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În plus, în  momentul în care a fost observat de către bătrână, bărbatul, care este originar din Sărățeni, județul Mureș, a și agresat-o fizic pe femeie.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței și Judecătoria Năsăud a dispus, la data de 28 iunie, măsura arestării preventive faţă de acesta. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie și va sta următoarele 30 de zile după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here