Un minor din localitatea Budești este anchetat de polițiști, după ce la jumătatea lunii octombrie a furat din locuința unei bătrâne 2.000 de lei. prejudiciul, spun polițiștii, a fost recuperat.

Este vorba despre un adolescent în vârstă de 14 ani din Budești, care acum este cercetat pentru furt calificat. Fapta a fost comisă pe data de 12 octombrie, când acesta a intrat în locuința unei bătrâne în vârstă de 72 de ani din aceeași localitate. Polițiștii l-au identificat marți, 26 noiembrie.

Ca urmare a verificărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă la data de 12 octombrie, de către persoane necunoscute, în dauna unei femei, în vârstă de 72 de ani, din Budești, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au identificat persoana bănuită de comiterea faptei în persoana unui minor de 14 ani, din Budești, care ar fi sustras 2.000 de lei din locuința femeii„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvât al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cei 2000 de lei fiind restituiți persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here