Un bătrân din localitatea Dipșa a fost rănit și a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier în localitatea sa de domiciliu.  Autoturismul condus de dipșean a fost lovit de un autotren condus de un tânăr din Parva. 

Echipajele de intervenție SMURD care au intervenit la locul accidentului, au găsit conducătorul autoturismului în afara mașinii, scos din vehicul de către ceilalți participanți la trafic. 

„Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechința a preluat bărbatul conștient, l-a stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Victima prezenta un traumatism cranian”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

La locul evenimentului rutier au intervenit și polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița.

„Un autoturism condus de un bărbat de 77 de ani din Dipșa a fost accidentat de un autotren condus de un tânăr de 27 de ani din Parva.

În urma impactului, bărbatul a fost rănit, fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului rutier.

Imagine
Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here