Bătrân dat dispărut în luna mai, găsit mort într-o pădure din Cormaia! Vezi care e cauza decesului

445

Cadavrul unui bătrân în vârstă de 89 de ani, dat dispărut anul acesta în luna mai, a fost găsit în apropierea localității Cormaia. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că bătrânul s-ar fi spânzurat.

 

Polițiștii au fost sesizați, marți, despre faptul că, într-o pădure din apropierea localității Cormaia au fost descoperite un craniu uman, mai multe fragmente osoase şi obiecte de îmbrăcăminte.

1 (1)

Din verificările efectuate la fața locului de către polițiștii de la Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi a rezultat faptul că persoana în cauză s-ar fi spânzurat. De asemenea, aceștia au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 89 de ani, din Cormaia, care era dispărut de la domiciliu din data de 13 mai a.c.

În urma examinării craniului şi a fragmentelor osoase de către criminaliști, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală nu au fost descoperite urme de violenţă. Acestea au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului„, precizează IPJ BN Într-un comunicat.

În continuare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here