Un bărbat din Bistrița, care a lovit un bătrân în timp ce călătorea cu un autobuz de oraș pe raza municipiului Bistrița, a fost reținut de polițiști. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura reținerii unui bărbat de 46 de ani, din Viișoara -localitate aparținătoare a municipiului Bistrița, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Ca urmare a unor imagini apărute pe rețelele de socializare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și au dispus verificări.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 77 de ani, în timp ce se deplasa în calitate de pasager cu un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Bistrița, ar fi fost agresat fizic, de către un alt pasager, un bărbat, de 46 de ani, din Viișoara.

La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, fiind ulterior introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Acesta urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.