Un scandal într-un local din comuna Telciu a intrat în atenția poliției după ce imaginile au apărut pe internet.

Două găști au fost filmate cum își împart pumni și picioare, se atacă sălbatic cu bâte și țevi, apoi pun mâna pe scaune și se lovesc, timp de mai bine de un minut, fără oprire, care pe unde apucă.

„La data de 27 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la existența unui scandal în incinta unui local public din Telciu.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal fiind desfășurate cercetări cu privire la infracțiunile de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare“, se arată într-un comunicat al poliției.

La data de 2 decembrie s-a luat măsura reținerii față de mai multe persoane implicate.

„Astfel, 10 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani, din comuna Telciu și Parva au fost reținute și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Bistrița-Năsăud. Persoanele reținute urmează sa fie prezentate magistraților în vederea luării unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în vederea administrării probatoriului și stabilirii participației penale“, a transmis IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.