Băsescu: Primul pas pentru rămânerea Regatului Unit al Marii Britanii în UE s-a făcut

100

Fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP, a declarat, miercuri seara, că Brexitul se amână, primul pas pentru rămânerea Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Uniunea Europeană fiind făcut.

”Brexit-ul se amână! Primul pas pentru rămânerea Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Uniunea Europeană s-a făcut”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

El a adăugat că de la Bruxelles s-a transmis Londrei că Uniunea Europeană este de acord cu amînarea BREXIT-ului până în 2020.

”Să aşteptăm cu calm şi optimism reacţia insularilor”, a conchis fostul preşedinte.

Liderii Uniunii Europene analizează posibilitatea amânării până în anul 2020 a termenului ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar, în contextul în care Germania şi Franţa au exprimat disponibilitatea de a prelungi negocierile, după ce Camera Comunelor a respins Acordul Brexit, conform The Times.

1 COMENTARIU

  1. Mai ce dat dr.acului este domnul Basescu, cum se pricepe dumnealui la toate, cum a incercat sa dea lectii si lui Putin… si de unde s-a inapoiat in tzara cu coada intre picioare ca un mitz ca.ca.cios , cum da dumnealui solutii si sfaturi ” precise ” tuturor… Dat dr,acului „domnu’ ” asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here