Traian Băsescu, candidat PMP la europarlamentare, a declarat joi seara că este deranjat de faptul că partidul său nu a fost invitat la congresul PPE de la Sibiu, afirmând că situaţia nu va rămâne ”neplătită”. ”Nu rămân dator niciodată”, a mai spus fostul preşedinte.

”Suntem în aceaastă realitate PMP şi UDMR nu au fost invitaţi, cum nu au fost invitate cele două partide nici la lansarea lui Weber. Mă deranjează şi să nu credeţi că rămâne neplătită”, a spus la B1TV Traian Băsescu.

El a că îşi ”plăteşte poliţele”.

”Nu rămân dator niciodată. Să intrăm în Parlament (Parlamentul European – n.r.) şi pe urmă sunt momente destule”, a mai spus senatorul PMP.

El a mai spus că Manfred Weber, candidatul PPE pentru preşedinţia Comisiei Europene, nu este persoana cea mai indicată pentru această funcţie, deoarece nu a exercitat o funcţie administrativă la nivel înalt, cum ar fi ministru, premier sau şef de stat.

”Weber este un candidat slab. Timmermans e şi mai slab, însă Weber nu a avut funcţie administrativă deloc la viaţa lui, funcţie administrativă la nivel înalt, deci e neexperimentat din acest punct de vedere”, a apreciat Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here