Doi bărbați din Livezile care circulau pe partea carosabilă, în calitate de pietoni, au fost accidentați de un autoturism condus de un bărbat din Bistrița. Polițiștii au constatat că unul dintre aceștia era beat. Celălalt bărbat nu a putut fi testat, acesta fiind rănit ceva mai grav a necesitat transportul la spital.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, dar și polițiștii.

„Un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din Bistrița a accidentat doi bărbați de 40, respectiv 50 de ani, ambii din Livezile, care se deplasau în calitate de pietoni pe partea carosabilă.

În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniți, bărbatul de 40 de ani necesitând și transportul la spital”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul șoferului și a indicat valoarea de 0.63 mg/L alcool pur în aerul expirat in cazul pietonului de 50 de ani. Datorită stării de sănătate, bărbatul de 40 de ani nu a putut fi testat alcoolscopic, urmând sa-i fie prelevate mostre biologice la spital.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului rutier.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.