Un șofer care a circulat pe DN 17 cu o viteză peste limita legală admisă, este căutat de polițiști, după ce a fugit din calea lor și s-a ascuns. Polițiștii îl bănuiesc pe un tânăr din localitatea Mureșenii Bârgăului, care este deja cercetat fiindcă condus un autovehicul fără a deține permis. 

Cu ocazia activităților de monitorizare a traficului rutier pe DN 1, miercuri, polițiștii Serviciului Rutier au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 84 km/h pe un sector de drum cu limita de 50 km/h.

Polițiștii au efectuat semnale de oprire, însă acesta și-a continuat deplasarea. A fost urmărit, însă la un moment dat, pe o stradă din localitatea Mureșenii Bârgăului, conducătorul a oprit autoturismul și a fugit, nemaifiind găsit.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează în continuare verificări întrucât au bănuiala că, la volanul autoturismului se afla un tânăr din Mureșenii Bârgăului, care nu are dreptul să conducă. Mai mult, acesta este cercetat pentru conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here