Patru bărbați, printre care și consilierul local PSD, Ionel Burduhos, au fost reținut de poliție pentru 24 de ore, după ce au fost implicați într-o încăierare într-un club din Bistrița.
Clubul care găzduiește frecvent concerte cu artiști de manele este nu este la prima „vizită“ a poliției pe motive de tulburare a liniștii publice.

Incidentul s-a petrecut în dimineața de 6 noiembrie, iar în data de 9 noiembrie, patru bărbați, printre care și Ionel Burduhos, au fost conduși la audieri. Ulterior, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Acuzațiile care li se aduc sunt pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În conflict a fost implicat și campionul la box, Ovidiu Cherecheș.

„La data de 10 noiembrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile față de cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19-39 de ani.

La data de 9 noiembrie a.c., cei patru au fost reținuți, pentru 24 de ore, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice“, se arată într-o informare a IPJ BN.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.