Bărbat din Suceava reţinut pentru furt în Bistriţa-Năsăud! Vezi unde acţiona acesta

100

Un sucevean a fost reţinut, joi, şi este anchetat de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, acesta fiind bănuit că ar fi furat din buzunarul unei persoane bunuri şi bani. Fapta s-ar fi petrecut în urmă cu mai bine de o săptămână, în trenul Regio, care circula pe ruta Ilva Mică – Cluj Napoca.

 

Dosarul a fost înregistrat iniţial de poliţiştii Biroului Județean de Poliție Transporturi din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, ca fiind cu autor necunoscut. La scurt timp însă, oamenii legii au descoperit că autorul furtului ar fi un bărbat de 31 de ani din Suceava, care, pe data de 22 august, în timp ce călătorea cu trenul Regio care circula pe ruta Ilva Mică – Cluj Napoca, ar fi sustras din buzunarul unei persoane, un telefon mobil, un portofel în care se afla o sumă de bani, carduri bancare și alte documente personale.

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial, bunurile recuperate fiind restituite persoanei păgubite.

Joi, bărbatul din Suceava a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here