Un bărbat din Șieu-Măgheruș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant de către polițiști și procurorii DIICOT Bistrița-Năsăud, transportând cu autoturismul 6 kg de cannabis. Drogurile aparțin se pare unei alte persoane, neidentificată până acum, bărbatul din Șieu Măgheruș ajutând-o pe aceasta să introducă substanțele halucinogene care privin din Spania, prin intermediul unei firme de curierat din Bistrița. 

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurori din cadrul DIICOT – BT Bistrița-Năsăud, au organizat, sâmbătă 25 ianuarie, o acțiune de prindere în flagrant, a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Astfel, polițiștii au depistat în trafic un autoturism în care se aflau o femeie de 35 de ani și un bărbat de 37 de ani, ambii din Șieu Măgheruș. 

În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate, polițiștii au descoperit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde. 

În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 6 kg. de canabis.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, pentru audieri. 

Procurorul de caz din cadrul DIICOT Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, care este cercetat pentru trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc. 

În cauză s-a stabilit că, la data de 25 ianuarie 2020, inculpatul T.A. a ajutat o persoană neidentificată până la acest moment, să introducă în România, prin intermediul unei firme de transport din Bistrița, o cantitate însemnată de cannabis (expediată din Spania).
În acest sens, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița – Năsăud au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului, după ce acesta a ridicat coletul, care conținea cantitatea de 6 kg de cannabis, de la respectiva firmă de curierat„, arată procurorii DIICOT Bistrița-Năsăud.

Ulterior, la data de 26 ianuarie, Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

La acțiune au participat și lucrători de poliție din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud și jandarmi din cadrul I.J.J. Bistrița- Năsăud.

2 COMENTARII

  1. Atata timp cat in toate scolile nu vor exista psihologi si cabinete de consiliere la care sa activeze psihologi perfectionati in domeniu, drogurile vor strabate in scoli pana la cele mai mici varste si vor distruge vietile tinerilor. Degeaba fac din cand in cand diversi profesori niste lectii de acest gen, elevii trebuie consiliati si convinsi de catre un psiholog ca aceasta e o greseala fatala .

  2. ” Mia ” draga… degeaba-i spui ” porcului ” sa nu se mai scalde in „mocirla ” si sa nu mai manance ” ra*at ” … Mai intai, daca vrei sa civilizezi „porcul”… creaza-i conditii favorabile de viatza si de trai, fara aceste stimulente negative .
    Vreau sa aud si sa vad ca au fost impuscati in public, macar 2-4…10 astfel de derbedei care ne omoara copiii… precum fac si arabii sau musulmanii, unde pentru trafic ori consum de droguri, substante halucinogene sau alcool, pedeapsa lor este cu MOARTEA prin spanzuratoare .
    Va garantez io ca n-ar trebui multi ” spanzurati ” … sau impuscati… si ar dispare efectiv din Romania , alegandu-si alte zone nocive .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here