Un bărbat din Sângeorz Băi este cercetat de polițiști, după ce a dat foc, marți, mai multor obiecte aflate în mansarda casei, provocând astfel un incendiu care a distrus o parte din locuință. Oamenii legii au dispus internarea nevoluntară a bărbatului pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. 

Patru echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit astăzi  în orașul Sângeorz Băi la un incendiu izbucnit la o casă de locuit.

„Pompierii militari au găsit incendiul care se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unui imobil, destinația casă de locuit tip duplex, regim de înălțime parter, etaj și mansardă. 

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite și, din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane care sa aibă nevoie de îngrijiri medicale la locul solicitării. 

Incendiul a distrus/degradat o parte a duplex-ului (acoperis și mansarda) pe o suprafața de cca. 40 mp, respectiv 15 mp din zona locuibilă de la etaj.

După finalizarea intervenției și în urma cercetării preliminare de la fața locului, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, în urma folosirii unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis un dosar penal. 

„Astăzi, 16 mai, polițiștii din Sângeorz-Băi au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a producerii unui incendiu, sesizat prin 112.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un barbat de 37 de ani din Sângeorz-Băi ar fi incendiat mai multe obiecte, aflate în podul locuinței. Din fericire, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

Totodată, în urma celor constatate la fața locului, s-a dispus internarea nevoluntară a bărbatului de 37 de ani, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii din Sângeorz-Băi continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.