Un bărbat din Reteag a fost reținut miercuri, după ce a făcut scandal în urmă cu aproape două săptămâni, într-un parc din localitate și a amenințat un bărbat din Cristeștii Ciceului.

Ieri, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au luat măsura reținerii pentru 24 de ore împotriva unui bărbat de 36 de ani din Reteag. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ca urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat de către polițiști, în urma unei sesizări din data de 31 mai, s-a stabilit faptul că bărbatul de 36 de ani, în timp ce se afla în parcul din centrul localității Reteag ar fi amenințat un alt bărbat de 42 de ani, din Cristeștii Ciceului. Totodată, a tulburat ordinea și liniștea publică provocând indignarea celorlalte persoane aflate în parc.

Cu privire la cele constatate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus reținerea bărbatului pentru o durată de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi acesta să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș în vederea stabilirii întregii activități infracționale și participației penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.