Un bărbat din comuna Dumitra s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au oprit deoarece depășise limita legală de viteză în localitate și au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului. Valoarea indicată de etilotest era una foarte mare.

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean au desfășurat sâmbătă activități de supraveghere și control al traficului rutier, cu privire la respectarea regimului legal de viteză, pe Drumul Național 17.

În jurul orei 11:30, polițiștii rutieri au surprins cu aparatul radar, pe raza localității Crainimăt, un autoturism care nu respectase limita legală de viteză în localitate, deplasându-se cu 82 km/h.

A fost identificat șoferul, un bărbat de 57 de ani din Dumitra. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că șoferul se află sub influența alcoolului, rezultatul fiind de 1,01 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost ulterior condus la spital fiindu-i recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cadrul unui dosar de cercetare penală, polițiștii documentează fapta de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.