Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost arestat la domiciliu, după ce polițiștii l-au depistat la volanul unui autoturism fără permis de conducere și, în plus, era sub influența puternică a lui Bachus.

Polițiștii din Sângeorz-Băi au dispus, sâmbătă, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani din Dealu Ştefăniţei, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Bistrița care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, bărbatul a fost depistat de polițiști în seara de 17 aprilie, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Sângeorz-Băi, deși avea  dreptul de a conduce autovehicule suspendat.  În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea indicată a fost de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de Poliția Orașului Sângeorz-Băi în cadrul dosarului penal întocmit pentru conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here