Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați, joi, cu privire la faptul că un  bărbat de 67 de ani l-ar fi agresat fizic pe un altul de 70 de ani în localitatea Budacu de Jos.

În urma primelor verificări polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 67 de ani din Budacu de Jos în timp ce se afla pe un motociclu pe Drumul Județean 173 în localitate, l-ar fi agresat pe fratele său, un bărbat de 70 de ani, acesta necesitând transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, polițiștii au constatat faptul că motociclul nu este înmatriculat și conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.40 mg/L alcool pur în aerul expirat, față de bărbat fiind aplicată măsura sancționării contravenționale conform prevederilor OUG 195/2002 în cuantum de 1305 de lei.

Polițiștii desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here