Un bărbat de 68 de ani din Bistrița-Năsăud a decedat, sâmbătă, din cauza infecției cu noul coronavirus, în Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Pe lângă infecția cu CoVid-19 și bolile de care suferea, bărbatul s-a pricopsit în spital și cu o infecție nozocomială.

Potrivit informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, bărbatul a fost internat pe data de 1 aprilie în secția chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș secția gastroenterologie, cu pancreatita acută. Acestuia i s-au recoltat probe pentru CoVid-19 în 8 aprilie, iar a doua zi a fost confirmat pozitiv, astfel că a fost transferat în Clinica de boli infecțioase I. Începând cu data de 17 aprilie, bărbatul s-a simțit foarte rău, astfel că a fost transferat în secția de Terapie Intensivă, iar în data de 19 aprilie a fost intubat.

Bărbatul nu suferea doar de pancreatită acută, ci avea și alte boli: oala cardiovasculară, infarct miocardic acut în antecedente – stent, boală renală cronică, steatoză hepatică. În plus, acesta s-a pricopsit și cu o infecție nozocomială în timpul internării în secția de gastroenterologie a spitalului din Târgu Mureș. 

Sâmbătă, 25 aprilie, organismul său a cedat, medicii fiind nevoiți să îi declare decesul. 

Astfel, numărul deceselor din Bistrița-Năsăud a ajuns la 13.

1 COMENTARIU

  1. Ați văzut ce s-a întâmplat cu bistrițeanul.ro? Suntem mai rău că în comunism! TRAIASCA LIBERTATEA PRESEI PE CARE AM CASTIGAT-O IN 1989!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here