Un bărbat din Bistrița-Năsăud este cercetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată. Acesta a fost oprit în trafic de polițiștii de la Rutieră și le-a prezentat oamenilor legii o adeverință falsă.

Bărbatul a fost oprit în trafic, miercuri 15 aprilie, de către polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Petru Rareș. Pentru a motiva faptul că se află în deplasare, bărbatul le-a prezentat oamenilor legii o adeverință falsă din care reieșea că ar fi angajatul unei întreprinderi individuale. 

B.G.A. a fost depistat în trafic de către organele de poliție din cadrul Seției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, în timp ce se deplasa de DN17, pe raza localității Reteag, pe direcție Beclean-Dej, ocazie cu care, pentru a justifica motivul deplasării, a prezentat o adeverință care ținea loc de declarație pe propria răspundere, în care era consemnat, necorespunzător adevărului, faptul că acesta este angajat în calitate de șofer la «I.I.Bodea D. Florin»„, se arată într-un comuncat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean. 

Potrivit procurorilor, polițiștii au verificat în aplicația REGES validitatea adeverinței prezentate de bărbat și au ajuns la concluzia că acesta nu era angajatul întreprinderii individuale mai sus aminitită și, în reallitate el urma să efectueze un transport de animale în locul unui membru de familie.

1 COMENTARIU

  1. Daca se luau declaratii la toti ” diasporetzii ” care au tabarat indaratu-lea peste noi din strainatate… la toti trebuiau facute dosare penale, ca toti au mintzit de au ” crapat bolovanii ” nu doar pietrele ! Toti astia trebuiau sa fie obligati sa poarte masca pe moaca si cate o bulina rosie in piept, sa-i vedem, sa ne ferim de ei ca de dr.acu si sa-i tinem izolati ca pe vite , iar la cumparaturi sa le fie permisa doar o singura zi / saptamana anume prestabilita , spur.catzii dr.acului ca ne-au infectat pe toti si ne-au adus in aceasta stare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here