Un bărbat a ajuns la spital, din cauză că a fost lovit de un autoturism, în timp ce traversa strada prin loc nepermis, în Beclean. Autoturismul era condus de un tânăr de 19 ani din localitatea Chiuza. Polițiștii au demarat o anchetă. 

La locul accidentului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Beclean. Victima a fost găsită conștientă, cooperantă.

„Echipajul SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat în vârstă de 45 de ani, conștient și cooperant. Acesta prezenta o plaga și o contuzie la nivelul capului. I s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, ulterior a fost evacuat spre CPU Beclean pentru investigații medicale amănunțite”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Și polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la locul accidentului.

„Un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Chiuza, a accidentat un bărbat de 45 de ani din Beclean, ce se deplasa în calitate de pieton. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat la spital. Atât șoferul cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând valori negative în ambele cazuri”, a precizat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Pietonul ar fi traversat strada prin loc nepermis.

Polițiștii rutieri desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here