Aproape 200 de elevi și în jur de 150 de cadre didactice din Bistrița-Năsăud primesc azi recompense financiare de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pentru rezultatele la olimpiadele școlare din anul 2021-2022.

Consiliul Județean a alocat 171.500 de lei din bugetul județului pentru acest lucru.
Astfel, se acordă un stimulent financiar, în sumă de 500 de lei/persoană, elevilor din instituțiile de învățământ din judeţul Bistriţa-Năsăud care au obținut premii la etapa județeană și au participat la etapa națională a Olimpiadelor Naționale Școlare în anul 2022.

De asemenea, se acordă stimulentul financiar, în sumă de 500 de lei/persoană, cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea elevilor ce au obținut premii la etapa județeană și au participat la etapa națională a Olimpiadelor Naționale

Elevii și profesorii vor fi premiați luni, 12 decembrie, începând cu ora 16.00, în cadrul unei festivități care va avea loc la Sala Polivalentă din Bistrița.

Citește și: Peste 14 ani de închisoare pentru traficantul de droguri Liviu Căienar, în al doilea dosar instrumentat de DIICOT BN! (2) Stupefiantele erau vândute ca pâinea caldă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.