Avocaţii Ciprian Păun, Mihai Neamţ şi Tiberiu Ban, despre evaziunea fiscală fără răspunderea penală

210

Senatorii au aprobat, marţi 29 mai un proiect de lege prin care persoanele care săvârşesc anumite fapte de evaziune fiscală vor putea să scape de urmărirea penală sau de pedeapsa cu închisoarea, însă numai dacă acoperă prejudiciul şi plătesc anumite sume suplimentare. În acest material vă vom prezenta părerea avocaţilor clujeni cu privire la acest proiect de lege care scapă evazioniştii de închisoare.


Citiţi mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita.

1 COMENTARIU

  1. Asta-i „sora ” sau „frate ” cu „dezincriminarea denuntzului calomnios ” si mentinerea in ” viatza ” a inamovibilitatii magistratilor ( mai ales a procurori ) ! Astfel, nici cel care prin minciuni face un denuntz si nici cel care cerceteaza un astfel de caz, nu vor raspunde penal pentru fapta lor , dar cu siguranta, pana vor taragana cercetarile , intr-un timp cat mai lung posibil… vor „pune pe dreapta ” pe cel fata de care se fac aceste cercetari, chiar daca ele nu se confirma si chiar daca la finalul lor, nu va putea fi tras la raspundere penala cel fata de care s-au facut aceste denunturi calomnioase .
    Frumos si foarte ” teligent ” domnilor politruci, care efectiv faceti asta si nu schimbati legile astea de ra.hat, ca sa raspunda absolut toata lumea pentru faptele comise, indiferent ca-i saimplu civil, politruc, magistrat, diplomat sau mai stiu eu ce „smecher ” al sistemului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here