Averile şefilor instituţiilor deconcentrate! Păi să tot fii şef la stat

808

Continuăm să vă prezentăm ce averi deţin şefii de instituţii publice din Bistriţa-Năsăud. De data aceasta ne oprim asupra documentelor completate de şefii aflaţi în subordinea Ministerului Agriculturii, respectiv APIA, Direcţia Judeţeană de Agricultură şi Direcţia sanitar-Veterinară şi Siguranţa Alimentelor (DSVSA BN).

 

Majoritatea celor care se află în fruntea celor trei instituţii amintite declară datorii la bănci. Cel mai bie stau cei doi capi ai DSVSA BN, care nu au niciun leuţ datorie, în schimb conturile gem de bani.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

2 COMENTARII

  1. Oooooooo…. domnule draga… pai sa poti fi ” uns prin atrbuire directa ” … ” sef … ” la stat … trebuie sa contribui baban la partidul care trebuie sa te ” lanseze ” si sa-ti dea ” mirul sfant al ungerii pe post ” ! Crezi dumneata ca daca esti sarantoc, parlit si sfrijelit de nici „penele pe tine ” nu-ti stau bine… poti fi ” uns ” cu altceva decat cu rahat ?! Sa fim seriosi !

  2. Asta cam asa este… Incercati doar de curiozitate sa va depuneti un cv la vreun concurs pentru astfel de posturi… Oricat de calificat ai fi nu trece nimeni daca nu suna cineva de la partid sa-l desemneze pe castigator. Asta este realitatea de astazi; din pacate s-a ajuns la un nivel generalizat de coruptie, de jos si pana sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here