Aventurile agenților BGS! Bărbatul care l-a înjunghiat pe fostul soț al nevestei sale, judecat pentru două fapte comise cu violență

592

Problemele pe care le au foștii sau actualii angajați ai BGS cu legea par să nu se mai termine. Unul dintre angajați este tocmai Cosmin T., un individ care l-a înjunghiat pe fostul iubit al soției, faptă pentru care este judecat. Concomitent, acesta este judecat și pentru vătămare corporală, după ce ar fi bătut un bărbat în timpul serviciului și anume când era agent BGS.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

2 COMENTARII

  1. Pai… chiar nu le cauta nimeni in „coarne ” celor de la BGS ? Cine-i coordoneaza , mai ales din partea Serviciului de ordine Publica BN (?) ptr ca sunt obligati sa se subordoneze Politiei Nationale – prin Serviciul Politiei de Ordine si Securitate Publica, indiferent cine se afla in „spatele ” lor de la Bucuresti !
    Chiar este o societate deasupra legii , sau in ea se angajeaza doar … ” batausi ” ? Prea se fac de tot „ra.hatul ” tot mereu-mereu .

  2. BGS=buricul pamantului!
    Daca ai cazut in mainile razboinicilor de la BGS,echipati mai ceva decat in Razboiul Stelelor ,poti sa te consideri un om „ fericit” daca ai scapat cu viata.Nu toti au avut norocul asta,mai sunt si nefericiti ce nu mai sunt printre noi. Unii au scapat doar cu leziuni (cum ar fi piramida nazala – rupta),altii cu vanatai, nasul spart (cazul de la SJU BN). Culmea, autorul agresiunii de la spital a mai fost cercetat penal pentru comportament abuziv, dar….. a scapat cu un avertisment in cazul persoanei batute in seara zilei de 16.04.2015 in barul Eurotaxi (persoana a decedat 6 ore mai tarziu,avand ruptura de mezenter, coaste fracturate,hemoragie interna).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here