Un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD intervin în localitatea Nimigea unde un tren a lovit un autoturism.

Potrivit primelor informații transmise de ISU Bistrița-Năsăud, în accident este implicată o victimă conștientă și cooperantă ieșită din autoturism.

„Victima, bărbat în vârstă de 43 de ani a fost evaluat medical la fața locului, nu are nevoie de îngrijiri medicale refuzând transportul la spital.
În tren se aflau 200 de călători care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului au intervenit și polițiștii,

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, din primele date, la o trecere la nivel cu calea ferată semaforizată din Nimigea, un tren care circula pe relația Iași – Timișoara Nord, a surprins și accidentat un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din Mocod.

„Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Atât conducătorul auto, cât și mecanicul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Conducătorul auto a fost sancionat contravențional, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioada de 120 de zile”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.