Autocar din Bistrița-Năsăud, derapat din cauza vremii lângă Reghin! Era plin cu copii

441

Un autocar care aparține Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud a derapat în această dimineață, din cauza vremii nefavorabile, în judeţul Mureş, pe DJ 153, între localitățile Reghin și Beica .

 

În autovehicul se aflau 31 de copii și șase adulți, care ulterior au fost preluați și cazați la o școală din municipiul Reghin, potrivit Mediafax.

„Pentru recuperarea ocupanţilor, la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mureș”, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență citat de Mediafax.

 

Sursa foto: Mediafax

1 COMENTARIU

  1. N-a derapat din CAUZA VREMII , ci a derapat pentru ca soferul nu a condus preventiv si nu si-a adaptat viteza de deplasare la CONDITIILE DE DRUM ACOPERIT CU ZAPADA , GHETZUS SI POLEI . CAUZA intotdeauna apartine factorului OM , care nu respecta anumite prevederi legale ori nu se comporta preventiv si nu manifesta prudenta. Natura, mediul si starea vremii, INTOTDEAUNA SUNT DOAR CONDITIILE la producerea unor evenimente si NICIDECUM CAUZELE accidentelor de circulatie .
    Este grea filozofia… ? Nu … dar trebuie sa intelegi anumiti termeni si anumite „legi ale naturii ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here