Trei bărbați din Bistrița și Livezile sunt cercetați pentru furt calificat, după ce au sustras de la o fermă din Dorolea 11 vaci, care au fost duse la un abator din Suceava pentru a fi sacrificate. Prejudiciul care se cifrează la 63.000 lei, a fost recuperat. 

În ultima zi din 2021, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat persoanele bănuite de comiterea unui furt calificat în Dorolea.

„În noaptea de 29 spre 30 decembrie 2021, trei bărbați de 36, 45 și 52 de ani din Bistrița și Livezile, ar fi sustras un număr de 11 bovine de la o fermă din Dorolea, cauzând un prejudiciu total de 63.000 de lei.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. B-N și I.P.J. Suceava, au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Totodată, de la un abator din județul Suceava, au fost ridicat o parte din crotaliile bovinelor reclamate ca fiind sustrase, stabilindu-se că au fost sacrificate în cadrul societății comerciale.

Contravaloarea prejudiciului cauzat, respectiv suma de 63.000 lei, a fost recuperat”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în vederea stabilirii întregii activități infracționale și a participației penale.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here