Au furat și acum plătesc! Un bîrgăuan a ajuns după gratii, iar alți doi tineri din Viile Tecii au dosare penale

218

Un bărbat din Tureac a ajuns la închisoare, unde va ispăși o pedeapsă de 3 ani, după ce a fost condamnat pentru furt calificat.

Alți doi tineri din Viile Tecii s-au ales cu dosare penale, după ce polițiștii din Beclean i-au identificat ca fiind autorii unui furt dintr-o locuință din Lechința, care a avut loc la începutul lunii mai.

 

Potrivit IPJ BN, luni, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bistrița, la data de 11 mai a.c., împotriva unui bărbat, de 48 ani, din Tureac.

Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

 

Tot luni, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean i-au identificat pe doi tineri, de 28, respectiv 29 de ani, ambii din Viile Tecii, bănuiți de comiterea unui furt din locuință.

Conform IPJ BN, în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 4/5 mai a.c. cei doi ar fi sustras bunuri, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, dintr-o locuință de pe raza localității Lechința.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here