Au fost prinși hoții de cabluri de la tiroliana din Wonderland! Ce au vrut să facă cu bunurile furate

231

Hoții care au furat în urmă cu circa două săptămâni cablurile de la tiroliana din parcul de aventură din Wonderland, au fost prinși. Este vorba despre doi tineri, unul din cartierul Ghinda, celălalt din comuna Cetate, care acum sunt anchetați pentru furt calificat. Bunurile furate, în valoare de 10.000 lei, au fost recuperate și restituite municipalității.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar de furt, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat, luni, doi tineri, bănuiți de comiterea faptei.

Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 23 septembrie a.c., un tânăr, de 28 de ani, din Ghinda împreună cu un altul, de 27 de ani, din localitatea Cetate ar fi sustras mai multe bunuri din parcul de aventură situat în zona dealul Cocoșului, din municipiului Bistrița. Prejudiciul cauzat se ridică la peste 10.000 de lei”, a precizat Crina Sîrb.

Bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost recuperate de polițiști și restituite, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Potrivit surselor Gazeta de Bistrița, cei doi tineri sunt ciobani și se pare că ar fi vrut să folosească materialele furate din parcul de aventură pentru țarcul de animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here