Au ajuns chiar la Instanţa Supremă! Fraţii Telcian, cei care l-au omorât în bătaie în 2016 pe Octavian Pop, condamnaţi la ani grei de puşcărie

547

Fraţii Telcian – Gheorghe şi Nicolae Grigore –, dar şi Vasile Timoce, cei care, în primăvara lui 2016, l-au snopit în bătaie pe Octavian Pop, un consătean de-al lor, au fost condamnaţi definitiv, în noiembrie anul trecut, la ani grei de puşcărie. Fraţii Telcian au primit pedepse de câte 15 ani de închisoare, în timp ce Vasile Timoce a fost condamnat la 11 ani. În plus, cei trei sunt obligaţi de instanţă să îi plătească văduvei lui Octavian Pop circa 76.000 de euro daune morale şi materiale, iar Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş alţie aproximativ 4.200 de euro. Cei trei nu au fost de acord cu pedepsele primite şi au depus un recurs în casaţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sperând că poate, poate scapă mai ieftin. Magistraţii Curţii Supreme au fost la fel de neînduplecaţi, şi le-au respins acţiunea, în martie anul acesta.

 

Octavian Pop a fost bătut cu sălbăticie de fraţii Telcian în data de 15 mai 2016. Ulterior bărbatul, intrat în comă, a fost transportat de urgenţă la Târgu Mureş, unde medicii l-au diagnosticat într-o primă fază cu politraumatism – traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial (fractură de os maxilar şi nazal), contuzii pulmonare şi sindrom de aspiraţie bronşică şi l-au internat direct în secţia de terapie intensivă, unde a rămas până la deces.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here