Atenție! Zăpadă viscolită pe DN 17, în pasul Tihuța, unde se circulă în condiții de iarnă, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

La această oră, pe drumul național 17, în pasul Tihuța se circulă în condiții de iarnă! Se  acționează cu mai multe echipaje de deszăpezire.

Polițistii Serviciului Rutier sunt în zonă, dirijează traficul rutier acolo unde este cazul și recomandă conducătorilor auto să circule cu maximă prudență întrucât sunt porțiuni unde zăpada viscolită blochează partea carosabilă.

Totodată, polițiștii vă recomandă să adaptați în permanență viteza la condițiile meteo și de drum și să folosiți, cu precădere, frână de motor.

În condițiile date, o bună vizibilitate, prin curăţarea parbrizului, lunetei şi geamurilor laterale vă poate feri de evenimente nedorite.
Totodată, este necesară echiparea corespunzătoare a autoturiamului, cu anvelope de iarnă și păstrarea unei distanţe suficient de mare faţă de vehiculele dinainte„, mai precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here