Începând din data de 8 august se se introduc restricții de circulație pe bulevardul Decebal. Acestea se datorează execuției unor lucrări pentru obiectivul de investiții „Reconfigurarea axei de transport public str. Gării – Decebal – Andrei Mureșanu –Năsăudului, mun. Bistrița”.

La intersecția dintre străzile B-dul Decebal – str. Cuza Vodă și str. Ursului sunt prevăzute lucrări de realizare a unui pasaj pietonal subteran. Pentru acest fapt, Primăria Bistrița aduce la cunoștință cetățenilor următoarele:

Restricționarea circulației pe Bulevardul Decebal, pe zona cuprinsă între intersecția b-dul Decebal cu str. Zimbrului și până la intersecția dintre b-dul Decebal cu str. Crinilor, str. A. Mureșanu și str. Ioan Slavici pe perioada 08 august 2022 – 16 august 2022.

Închiderea circulației pe Bulevardul Decebal, pe zona cuprinsă între intersecția b-dul Decebal cu str. Zimbrului și până la intersecția dintre b-dul Decebal cu str. Crinilor, str. A. Mureșanu și str. Ioan Slavici între 16 august 2022 – 31 decembrie 2022.

După data de 16 august dirijarea circulației pe noi trasee va fi conform planșei anexate;

Sursa: Bistriteanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.