Atac rasist al unui înalt oficial italian: ”Un român miroase chiar dacă face zece duşuri”

264

Rocco Casalino, responsabil cu relațiile cu presa al partidului condus de Beppe Grillo a dat un interviu, în anul 2004, în cadrul emisiunii “Le Iene”.

Emisiunea a fost difuzată la un canal aparţinând trustului Mediaset al mognatului de presă, ex-prim ministru, Silvio Berlusconi.

Săracii au un miros mult mai puternic. Ai încercat să te culci cu un român sau cu unul din ţările astea, din Est? Chiar dacă fac zece duşuri, tot miroase… au un miros din ăla dulce acru, nu ştiu ce naiba e, dar îl simţi”- iată ce declara acum ceva timp, într-un interviu pentru reporterii de la emisiunea satirică „Le Iene” pe postul Italia 1, Rocco Casalino, actual purtător de cuvânt al senatorilor din „Mişcarea 5 Stele” Movimento 5 Stelle – partid fondat de bloggerul şi actorul Beppe Grillo, relata Italiastiri în data de 13 februarie2014.

„UPDATE: Rocco Casalino a declarat că în interviul acordat emisiunii „Le Iene” este acuzat fără motiv. El a spus că „recita un rol” în timpul interviului, mai precis al unei persoane rasiste şi că nicidecum cele spuse de el nu reprezintă opinia sa personală. A precizat că, în acea perioadă frecventa un curs de teatru iar el trebuia sa intrepreteze acel rol”, mai scrie Italiastiri.

“Am investit foarte mulţi bani în educaţia italienilor şi acum ne trezim cu aceşti oameni care nu au cunoştinţe de bază. Oamenii aceştia nu au educaţie şi îi lăsăm să vină la noi fără niciun filtru. Este un adevărat pericol!”, mai spune Rocco Casalino în faimosul, de acum video care a stîrnit vâlvă în Italia şi România.

1 COMENTARIU

  1. Pai daca-i ” colorat ” asa pute el . Asa cum pentru noi rasa caucaziana put cei ” colorati ” … asa putim si noi pentru ei . In Bucuresti, la univesitate , am avut colegi arabi si africani … ( din diferite tzarti ) si care afirmau despre noi ca putim ca si gainile cand le oparesti sa le smulgi penele … iar ei puteau pentru noi ca si ” porcu in cotetz ” … O fi fost ” rromica , gitanos, gipsi, sau tzi.g.oi.ner ” … si bine-nteles ca daca ” italianul ” este caucazian… ” pute altfel ” asa cum „putzim ” fiecare dintre noi unul fata de altul , mai ales cand transpiram, nu facem baie si ne mai si ” scapam pe noi ” de inganfati ce suntem .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here