Atac mafiot la Tiha Bârgăului! Casa candidatului UNPR, Daniel Răzvanță, incendiată, și mașina ciuruită de gloanțe

2639

Incident grav astă noapte la Tureac, unde o locuință a fost mistuită de incendiu puternic. Casa aparține candidatului UNPR din Tiha Bîrgăului, Daniel Răzvanță, acesta susținând că ar fi doar pe jumătate o răzbunare electorală, fiindcă nu cu mult timp în urmă a depus o plângere la DNA București pe numele actualului primar, Vasile Dologa, care pur și simplu ar fi jefuit pădurile comunei, alături de alți complici . Pe lângă incendierea casei lui Răzvanță, se pare că mașina acestuia ar fi fost atacată de o persoană înarmată, care ar fi tras nu mai puțin de 5 focuri de armă.

 

 

Daniel Răzvanță, a cărui locuință a luat foc astă-noapte, este  candidatul UNPR la Primăria Tiha Bârgăului. El convins că este un atac  din partea contracandidaților săi, dar nu unul pur electoral, ci și din cauză că în urmă cu ceva timp a făcut o plângere penală pe numele acestora, la DNA, din cauza jafului care a avut loc în ultima vreme în pădurile comunei Tiha Bîrgăului.

Oamenii din comună s-au sesizat de dimensiunea corupției, au inceput să îmi dea informații pe care se temeau să le spună singuri.  Fii primarului mi-au blocat drumul și mi-au transmis că mă vor aprinde și au incercat sa mă caute prin munți cu o poteră când filmam dezastrul forestier.

Azi noapte mi-a fost incendiată casa cu cocteiluri molotov. Când am fugit cu mașina, am un HUMER, au tras 5 focuri de armă după mine și au nimerit în tablă, în mașină erau cei 4 copii ai mei și  două femei, una find soția.

Au strigat din pădure, casa mea fiind ultima de pe Valea Ursului și nu am vecini, că mă omoară cu toată familia dacă nu încetez cu dezvăluirile despre mafia locală„, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, Daniel Răzvanță.

13330929_144161429329566_1267616146867644735_n 13336155_1050222118401212_1401366816_n

 

 

 

 

Poliția a început încă de azi-noapte audierile și încearcă să stabilească care este adevărul. Anchetatorii fac cercetări la locuința candidatului de pe Valea Tureacului. De asemenea, au loc audieri la Postul de  Poliție din Prundu Bârgăului, unde a fost adusă și mașina lui Resvanță. Autoturismul, un Hummer, are într-adevăr în caroserie urmele a două gloanțe, geamurile din spate sunt sparte, și la fel și o roată.

În acest moment, cazul a fost preluat de procurorii criminaliști ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

„Cercetările se efectuează de către procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, competența de informare la stadiul anchetei revenind asupra acestei instituții”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Alexandra Vereșezan.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here