Atac extrem de violent în plină zi la o pizzerie din Buzău. Șase indivizi, membri ai unei cunoscute grupări din oraș, au năvălit într-o pizzerie din cartierul Dorobanți, unde i-au cerut patronului taxă de protecție 1.000 de euro, nefiind prima încercare de intimidare.

Pentru că nu au primit banii, indivizii au distrus tot ce le-a picat în mână, folosind sprayuri lacrimogene, bâte și macete, potrivit martorilor. Patronul pizzeriei a fost rănit.

Încă două persoane au fost reținute și duse de polițiști la audieri, iar acasă la suspecți au fost derulate perceziții, în urma aplicării mandatelor obținute de la un judecător. S-au găsit bâte, bastoane telescopice și arme albe. Liderul grupării ar fi un individ cunoscut în Buzău drept Edison, dus și el la audieri.

Patronul localului a declarat presei că gruparea i-a cerut de mai mult timp taxă de protecţie şi că a depus o plângere la Poliţie din această cauză. Luni, membrii grupării ar fi venit să-l atace pentru că i-a reclamat la Poliţie, dar şi pentru a cere prima tranşă de o mie de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here