Apariție de neuitat a unei femei în cadrul unei nunți – ținute propuse de DyFashion

1753

Marea provocare a unei femei nu este neapărat legată de a accepta o invitație la o nuntă, ci mai degrabă modul în care va face asta. Contează să se distingă printre alte reprezentante feminine, să nu se camufleze în decor, să fie potrivit îmbrăcată și accesorizata pentru vârstă ei, pentru silueta ei, ținând cont de tipul de eveniment și de sezon. Sunt multe pretenții la mijloc, însă rezultatul este pe măsură de mulțumitor; iar răsplata este evident măsurată în ochii admirativi.

Cum se alege o ținută de ocazie, care este secretul unui astfel de alegeri pentru ca orice femeie să se bucure de o rochie impresionantă ține mai întâi de toate de a găsi și o sursă potrivită. Magazinele de specialitate au început să țină cont de preferințele publicului și satisfac astfel de pofte vestimentare cu un stoc generos. Spre exemplu, la www.dyfashion.ro se mizează pe ideea de noutate și continuitate, astfel că în fiecare săptămână apar noi modele ce întregesc colecția totală de peste 800 de tipuri de rochii.

Rochiile pentru nunți

Din perspectiva unei invitate la o nuntă, fie ea cu temă rustică sau nu, trebuie să existe interesul de a alege o rochie ce scoate în evidență atuurile feminine. Așadar, prima regulă este cea a croiului, bine ales pentru a avantaja orice tip de siluetă. Versatile sunt rochiile de tipar A sau cele în cloș, ce ascund mici imperfecțiuni.

Opțiuni clasice sunt rochiile mulate, pentru că scot în evidență liniile corpului și sunt extrem de seducătoare. Asimetria și elementele surprinzătoare, inserțiile de asemenea sunt preferate, astfel că opțiuni sunt nenumărate. Deși o mare majoritate preferă stilul clasic, de rochie lungă sau scurtă, mulată de ce nu, în stil modern se disting preferințele pentru mixuri inedite și atipice.

Din punct de vedere cromatic au început să fie mai îndrăznețe de asemenea. Astfel, galbenul nu doar că s-a impus ca tendință, însă a devenit și o opțiune tot mai căutată pentru rochii elegante. Roșul, movul, verdele și albastrul sunt mai mult ca oricând în topuri. Desigur, eternul negru este în continuare preferat, mai ales pentru că se potrivește  oricând, are acea eleganţă fără egal și oferă o alură deosebită.

Rochiile de la DyFashion

Dantela, paietele sau broderia sunt în continuare preferate pentru rochiile elegante potrivite pentru ocazii diverse. Ce este interesant la colecțiile recente de la DyFashion se referă la combinațiile de materiale, elemente și concepte.

Spre exemplu, broderia pentru partea de bust, combinată cu o fustă în cloș și cu textură lucioasă din tafta sunt un mix plăcut. Alte detalii ce completează un astfel de look amintesc de stilul feminin ce se dorește conturat: decupaje, zone transparente.

O altă rochie, o altă poveste. Pentru varianta de rochie lungă, mâneci bufante, o despicătură generoasă de-a lungul piciorului este fix ce trebuie pentru a echilibra liniile rochiei. În tonuri de albastru intens sau roșu, o astfel de apariție este fără doar și poate în simplitatea sa un stil de vedetă.

Cât despre cele la polul opus, ce își doresc opulență, paietele pot fi stilul dorit. O rochie decorată integral în paiete, cu un decolteu de tip V este o altfel de variantă regăsită la DyFashion. Franjurile, linie scurtă, croiul mulat sunt de asemenea caracteristici ce amplifică efectul sexy al unei astfel de ținute.

Spun mulți că din ce în ce mai frecvent marile case de modă lansează colecții de articole vestimentare ce parcă șterg limita între stilul pur feminin și cel masculin. Influențele masculine în ținutele feminine au dus la creșterea popularității ținutelor cu pantalon chiar și pentru ocazii speciale. Asta nu înseamnă însă că stilul sexy feminin este uitat. Iată că rochiile de la DyFashion sunt o nouă dovadă în acest sens; pune femeia pe un piedestal și o conturează în fel și chip cu ținute răvășitoare.

Pentru evenimente speciale precum nunțile, rochia potrivită este cea care urmează aceleași principii de bază: flatează purtătoarea, este un material calitativ și deloc obișnuit. De preferat să se îndrepte atenția către detalii, inserții de material, către eleganţă. Nu ceva încărcat va impresiona ci mai degrabă simplitatea, însă având la bază un material pretențios.

DyFashion în colecția sa include tipare atât de diverse, pentru gusturi feminine pe măsură. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here